Schilderwerken met of zonder folie op maat van jouw project

CRS studio werkt met de zeer kwalitatieve folies in polymeer van Cover Styl.
We zijn gecertificeerd installateur van Avery Denisson facadefilm en bieden 10 jaar garantie op kleurvastheid en vervorming van onze folies.

Van interieur tot gevels en bekleding van ramen: wij schilderen met folie op maat van jouw project.

Klassieke schilderwerken (binnen en buiten)

Naast schilderen met folie zijn we uiteraard ook bedreven in het traditionele schilderwerk. Zowel voor binnen en buiten schilderwerken kunt u op ons rekenen. We staan garant voor een kwalitatieve en hoogwaardige afwerking, met oog voor detail.

Lees meer

Interieurfolie / keukenwrap / traprenovatie

Geef je interieur een make-over dankzij schilderen met interieurfolie. Kies uit ons ruime gamma aan kleuren en motieven voor het bekleden van je keuken- of badkamerkasten, werkbladen, deuren, muren, wandtegels, tafel, douche, trap, vensterbank, kasten op maat, enz. Ook eigen prints en patronen zijn mogelijk.

Lees meer

Gevelbekleding

Exterieurfolie, ook facadefilm genoemd, is een folie speciaal ontwikkeld voor het bekleden van gevels, raamprofielen, buitendeuren, poorten, enz. Onze folies zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en kunnen zowel aangebracht worden op kunststof, aluminium als staal.

Lees meer

Raamfolie

Wil je inkijk vermijden, de zon buitenhouden, je ramen beschermen tegen inbraak of een leuke bedrukking op je raam? Met onze hoogwaardige raamfolies is de klus zo geklaard!

Lees meer

Maritieme sector

Of je nu de buitenkant van je boot in een nieuw jasje wilt steken of je droomt van een vernieuwd interieur, wij bekleden alles met folie zodat je boot weer als nieuw is. Van keukenkasten tot tafel, van hout tot kunststof, we gaan voor een piekfijn en duurzaam resultaat.

Lees meer